TS

 

 

 

TILMELDING

Se vejledning og tilmeldingsformular nederst i midterste spalte.

Tilmeld dig venligst senest den 24. februar 2013.

 

 

Medlemsmøde 2. og 3. marts 2013 i Dragør

Medlemsmøde 2. og 3. marts 2013 i Dragør

Destinationen for TS-medlemsmødet i marts 2013 bliver Dragør.

Det sker i dagene 2. og 3. marts 2013. Se program (pdf)

Kryds af i kalenderen allerede nu!

Dragør Havn har en vigtig historie som fiskeleje helt tilbage i Midddelalderen, hvor sildene nærmest sprang op i tønderne. Byen har været overfartssted til Skåne, og i Dragør blev i 1684 grundlagt Danmarks første privilegerede lodseri.

Dragør Baadeværft har i år fejret 100 års jubilæum, og selv om de fleste arbejdsopgaver, som værftet i dag udfører, er relateret til nutidens foretrukne materialer, er de to bådebyggere, der ejer værftet kyndige udi træskibsarbejdet, og byder træskibe velkommen på beddingen i Dragør Havn.

Besøg på Danmarks ældste lodsmuseum, havnerundvisning, besøg på Dragør Bedding og Baadeværft, fortælling om nutidens lodsopgaver og besøg på moderne lodsfartøj,  er i sigte, ligesom der bliver værkstedsaktiviteter med praktiske opgaver i knob & stik og reparation af sejl.

Dragør Havn er TS-havn, et sted vi alle drager nytte af og gerne gør ophold et par dage. Det maritime miljø er bevaret, og der er allerede lavet aftale med havnefogeden om at lave TS-plads, ifald man har lyst til at komme sejlende til medlemsmødet!

Deltagergebyr:

Pris for deltagelse = kr. 170,00 pr. person.

Beløbet inkluderer frokost lørdag den 2. marts 2013 kl. 12:00, aftensmad kl. 19:00 og morgenmad søndag den 3. marts kl. 09:00. Drikkevarer afregnes særskilt.

Overnatningsmuligheder:

Dragør Fort tilbyder overnatning i de gamle soldaterrum. Hvor der tidligere var indkvarteret 32 personer i hvert rum, indkvarteres der nu højst 4.

Pris pr. overnatning (som TS-tilbud) er kr. 200,00 pr. pesrson. Det er inkl. opredning med sengetøj + håndklæde. For at være sikker på plads, skal du reservere direkte hos Dragør Fort senest den 25. februar 2013. Kontakt Dragør Fort på tlf. 3253 1315 eller på e-mail: df_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.dragorfort.dk. Husk ved tilmelding at oplyse, at overnating sker i forbindelse med TS-medlemsmødet i Dragør.

Transport:

På havnen i Dragør er det muligt at parkere bil ved Dragør Baadelaugs hus, der bliver det centrale samlingssted.

Bus 350S kører jævnligt fra København til Dragør med stoppesteder bl.a. på Nørreport, Kgs. Nytorv, Chrhristianshavns Torv ........

Detaljeret program følger i TS-blad 1 og vil blive annonceret på TS´s hjemmeside ca. 1. februar 2013.

Tilmelding på formularen jf. nedenfor senest den 24. februar 2013.

Om tilmeldingsformularen:

Hvis du som skipper kommer sejlende i det oplyste fartøj, så oplys venligst dette i feltet "Kommer sejlende", og oplys LOA i meter i det efterfølgende felt. Der vil blive reserveret friplads i Dragør Havn.

Du kan tilmelde indtil 4 personer på formularen med oplysning om yderligere navne. Ønskes flere tilmeldt, f.eks. fordi de sejler med dig, så bedes de tilmelde sig på ny formular uden oplysning om skibsnavn.

Tilmeld dig på formularen - klik her.